Order Information

Puteți solicita să modificați dimensiunea husei sau să schimbați preferințele de monografiere.
Cu toate acestea, vă rugăm să știți că aceste modificări nu sunt garantate, deoarece comanda dvs. va fi procesată imediat pentru expediere.

Din păcate, nu suntem responsabili pentru modificările aduse comenzilor după ce au fost plasate. Nu garantăm că solicitările de modificare pot fi îndeplinite și nu putem înlocui articolele odată ce au fost personalizate. Vă rugăm să vă asigurați că toate detaliile sunt confirmate și corecte înainte de finalizarea achiziției.

Vă rugăm să verificați e-mailul de confirmare pentru a vă asigura că ați selectat husa corectă. În rare cazuri, dacă credeți că vi s-a trimis articolul incorect, vă rugăm să trimiteți prin e-mail fotografiile din fața și spatele articolelor dvs. la support@motifsio.com

Vă rugăm să știți că MOTIFSIO nu răspunde pentru produsele comandate incorect. Nu putem să le înlocuim dacă nu este o defecțiune a echipei noastre.

În cazuri rare, dacă monograma este incorectă, vă rugăm să trimiteți numărul de comandă și fotografiile monogramei incorecte la support@motifsio.com

În prezent nu avem coduri de reducere. Dacă oferim reduceri, vă rugăm să fiți atenți la canalele noastre de socializare.

Nu puteți găsi ce cauți?

TRIMITEȚI-NE UN EMAIL: support@motifsio.com