Vara si telefonul mobil: cum il protejezi la plaja cu accesoriile potrivite

Atunci cand mergi la plaja iti este imposibil sa lasi telefonul mobil in camera de hotel. Fie ca vrei sa-ti faci poze, sa asculti muzica, sa urmaresti serialul preferat sau sa discuti cu oamenii dragi, telefonul mobil reprezinta un accesoriu extrem de util.

Astfel, pentru a profita de toate functionalitatile telefonului tau si pentru a te asigura ca acesta este in siguranta pe intreaga zi ai nevoie de cateva sfaturi si recomandari care sa te ajute.

Astăzi iti vom prezenta o serie de sfaturi care te vor ajuta sa-ti protejezi telefonul la plaja, dar si cateva accesorii cu ajutorul cărora vei putea sa-ti protejezi telefonul mobil.

Primul dusman al telefonului: nisipul

Primul factor de care trebuie sa-ti protejezi telefonul sunt firele de nisip care se pot strecura cu usurinta in difuzor sau in microfon si iti pot zgaria ecranul sau camera dispozitivului. Chiar daca depozitarea telefonului in geanta de plaja pare la indemana, trebuie sa iei in considerare ca firele de nisip pot ajunge chiar si acolo, iar astfel pot provoca in continuare daune telefonului. Tinand cont de asta, recomandarea noastra este ca atunci cand esti la plaja si nu folosesti telefonul, sa-l depozitezi intr-o punga de plastic, in interiorul careia va fi protejat complet. De asemenea, folia de sticla si husa sunt accesorii care ar trebui sa fie nelipsite.

Ai grija la socuri

Chiar daca esti la plaja si se poate intampla ca telefonul sa-ti scape din mana, acesta va cadea pe nisip, deci nu exista riscul sa se sparga. Totusi, exista multe cazuri de telefoane deteriorate indiferent de condiții. Astfel, pe langa nisip telefoanele pot fi scapate pe o piatra sau pe un colt al sezlongului ori cineva poate calca pe el din neatentie. Aici ai nevoie de  huse iphone 11 pro personalizate care au rolul de a-l proteja.

Nu tine telefonul in soare

Soarele este un dusman al telefoanelor mobile, iar expunerea unui timp indelungat la razele solare poate afecta circuitele interne ale dispozitivului, ecranul si camera foto. Recomandarea noastra este sa te asiguri ca telefonul mobil este tinut la umbra, iar geanta in care il depozitezi este acoperita cu un prosop.

Accesoriile potrivite pentru o zi de plaja

Telefonul mobil iti suplimenteaza confortul si starea de relaxare atunci cand stai la plaja, iar pentru a indeplinii toate functionalitatile, iata care sunt accesoriile potrivite:

Castile – au rolul de a impiedica zgomotele din jur sa te deranjeze din ascultatul pieselor preferate. Pentru a nu-ti strica bronzul, poti alege o pereche de casti wireless.

Bateria externa – este utilă întotdeauna si te ajuta sa te bucuri cat mai mult timp de telefonul tau mobil.

Bucura-te de zile senine si pline de relaxare la plaja! Muzica, filmele, podcasturile si jocurile preferate sunt lucrurile pe care telefonul tau mobil ti le asigura, asa ca ai in vedere ca acesta sa fie protejat corespunzător.