Review pentru huse iPhone 11 PRO MAX personalizate

Stilizarea telefonului nu mai este o noutate, iar husele sunt unele dintre cele mai cautate accesorii,noi am avut grija sa ne surprindem clientii cu cele mai bune huse iPhone 11 Pro Max personalizate. 


Citeste si tu review-ul unui client MOTIFSIO si convinge-te singur: 


”La ei pe site poti gasi huse pentru mai multe modele de iPhone. Din dorinta de a experimenta si a oferi o sansa acestor accesorii am decis sa cumpar doua huse iPhone 11 PRO MAX personalizate. 


Partea cea mai tare a fost faptul ca cele doua huse iPhone 11 PRO MAX personalizate au fost lucrate manual si ca am avut optiunea de a alege culoarea inscriptiilor de pe spatele lor. Am ales sa achizitionez doua huse iPhone 11 PRO MAX personalizate, una pentru mine si una pentru prietena mea pentru a putea compara in timp rezistenta acestui produs. 


Pe cele doua huse iPhone 11 PRO MAX personalizate le-am gravat cu textul “Deea” argintiu, deoarece pe prietena mea o cheama Andreea, iar pe cealalta cu textul “Ionut”, tot argintie. 

Raportandu-ma la aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate pot spune ca materialul din care sunt confectionate sunt superioare si rezista foarte bine in timp. Avem aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate de aproape 2 luni, timp in care nu le-am dat deloc jos de pe telefon. Eu imi tin smartphone-ul de obicei in buzunarul de la jeansi iar prietena mea prefera sa mearga cu el in mana sau in geanta. Din perspectiva mea aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate au fost o investitie extraordinara, pana in prezent nu prezinta nici o urma de uzura, sunt ca noi, iar pe langa asta pielea granulata ofera o buna aderenta. 


Un alt aspect al acestor huse iPhone 11 PRO MAX personalizate de care prietena mea se declara extrem de multumita este faptul ca sunt slim si au o greutate redusa, drept urmare s-a obisnuit foarte repede cu acest accesoriu, ea nefiind o fana a huselor masive. Ba chiar a imbratisat cu drag concepul de a avea amandoi huse iPhone 11 PRO MAX personalizate cu numele nostru care sa ofere telefonului personalitate si eleganta. 


Aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate  vin in mai multe culori, a fost o alegere grea deoarece toate sunt intense si stralucitoare. Pe langa asta, un alt avantaj pe care l-am remarcat si care m-a lasat placut surprins la aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate a fost faptul ca sunt compatibile cu incarcarea wireless fara sa creeze interferente. Am renuntat de ceva timp la cablurile clasice si am decis sa investim in doua incarcatoare wireless. Husa veche nu permitea acest tip de incarcare, era necesar sa o dau mereu jos cand puneam telefonul la incarcat si uneori uitam sa o mai pun la loc, drept urmare dispozitivul a avut de suferit cateva accidente. Cu aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate n-am intampinat aceste probleme, ceea ce mi se pare un plus.


Aceste huse iPhone 11 PRO MAX personalizate sunt super cool si pentru ca nu iti ingreuneaza experienta de utilizator al device-ului. Poti accesa foarte usor butoanele de pe partea laterala datorita spatiului special creat pentru acestea.


Pot spune ca ne declaram amandoi multumiti de calitatea si rafinamentul celor doua huse iPhone 11 PRO MAX si ne gandim sa facem cadou cateva si prietenilor nostrii.

Cand am comandat cele doua huse iPhone 11 PRO MAX personalizate am beneficiat de o reducere si de transport gratuit, iar coletul a ajuns in cateva zile. ”

Comanda-ti si tu huse iPhone 11 PRO MAX personalizate si scoate-ti telefonul in evidenta cu noul accesoriu!