Quick Start - Afla cum poti transfera rapid datele de pe iPhone-ul vechi pe cel nou


Cunoastem entuziasmul achizitionarii unui iPhone nou. Tot ceea ce iti doresti este sa incepi sa-l folosesti cat mai repede. Dar cum ramane cu pozele, aplicatiile si toate informatiile pe care le-ai stocat in timp pe iPhone-ul vechi? Ar fi o munca anevoioasa sa incepi instalarea manuala a acestora pe telefonul nou. Ei bine, cu functia Quick Start (Start Rapid) poti configura noul telefon folosind informatiile de pe cel actual, intr-o maniera rapida si eficienta. 


In momentul transferului de date nu poti folosi telefonul, deci singurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este sa te asiguri ca in cele cateva minute de transfer nu este necesar sa utilizezi telefonul. 


Iata mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a realiza acest transfer rapid:


  • In primul rand trebuie sa activezi functia Bluetooth si Wi-Fi-ul pe ambele dispozitive
  • Pozitioneaza cele doua telefoane unul langa altul
  • Ecranul Start Rapid va aparea pe telefonul vechi cu optiunea de folosire a Apple ID-ului pentru configurarea telefonului nou. Asigura-te ca acesta este cel pe care doresti sa-l folosesti.
  • Pe noul dispozitiv va aparea o animatie de ecran. Tine dispozitivul vechi peste dispozitivul nou pentru a centra animatia in vizor. Acum trebuie sa astepti mesajul cu textul Finalizati pe telefonul nou. 
  • Atunci cand ti se va cere, introdu parola vechiului dispozitiv pe noul dispozitiv 
  • Pe noul dispozitiv, alege reteaua de Wi-Fi la care doresti sa te conectezi 
  • In continuare ti se va cere sa configurezi functia Face ID sau Touch ID pe noul dispozitiv. O poti realiza in acel moment sau mai tarziu din setari. 
  • Pe telefonul nou introdu parola asociata Apple ID-ului. In cazul in care ai mai multe dispozitive ar putea fi necesar sa introduci si parolele acestora. 
  • Noul dispozitiv iti ofera astfel optiunea de transferare a datelor de pe un dispozitiv pe altul sau de restaurare a aplicatiilor si a datelor realizate la ultimul backup. In continuare poti alege daca transferi anumite configurari legate de confidentialitate, locatie, Apple Pay si Siri. 
  • In cazul in care detii si un Apple Watch vei avea optiunea de a transfera datele si configurarile acestui dispozitiv. 

Nimic mai simplu! Te vei bucura in continuare de un telefon nou dar care detine toate informatiile stranse de tine in timp pe cel vechi. 

 

Daca noul tau telefon face parte din generatia iPhone 11, noi iti recomandam si o varietate de huse iphone 11 Pro MAX personalizate pentru protectie si un aspect elegant deosebit. Vei avea astfel un smartphone complet echipat, care va fi parte din activitatile tale de zi cu zi. Un telefon nou merita fara indoiala o husa cool din piele personalizata de la Motifsio!