Pareri iphone 12. Afla ce cred atat expertii, cat si utilizatorii despre noul model Apple.

Anul 2020 vine cu multe schimbari, dar mai ales cu surprinze cand vine vorba de telefoane. In urma cu cateva saptamani, Apple a lansat patru modele noi de iphone 12. Cu un design minimalist, o combinatie intre iphone 5 si iphone 10, noile modele de iphone 12 cuceresc piata. Mai mult decat atat, acestea vin intr-o gama larga de culori, printre care si regasim si o nuanta de albastru noua. Daca pana acum eram obisnuiti ca cei de la Apple sa vina doar cu trei modele, anul acesta exista si un model mai accesibil din punct de vedere al pretului, cat si mai versatil, datorita dimensiunilor. 

Care sunt cele patru modele de iphone 12?

  1. Iphone 12 mini
  2. Iphone 12
  3. Iphone 12 Pro
  4. Iphone 12 Pro Max

Toate aceste noi versiuni au create anumite discutii atat in randul specialistilor, cat si in randul utilizatorilor. 

Pareri iphone 12 de la utilizatori si specialisti

Cea mai mare dezamagire in randul iubitorilor de Apple a fost faptul ca acestia au renuntat sa mai vanda telefoanele impreuna cu incarcator si casti. Astfel, cand vei primi telefonul, te vei bucura doar de acesta si de un cablu USB. Youtuberii cunoscuti pentru review-urile la cele mai noi gadget-uri sunt de parere ca aceasta este o doar o strategie de marketing pentru ca Apple sa vanda alte accesorii mult mai scumpe si mai noi, precum incarcatoarele wireless sau castile AirPods si nu considera lipsa acestor doua elemente un motiv pentru care sa nu iei in considerare achizitionarea acestui telefon. Totusi, cei mai afectati de aceasta decizie sunt utilizatorii. Pe site-urile de profil, majoritatea review-urilor sunt negative din cauza acestui aspect. Multi dintre cei care au cumparat noul model de iPhone recunosc ca pe langa alte pareri iphone 12, achizitia unui incarcatori si casti reprezinta un cost in plus fata de pretul deja existent al produsului. 

Totusi, regasim si pareri iphone 12 pozitive. Cand vine vorba de varianta accesibila a noului model de iPhone, cea mini, majoritatea sunt atrasi de dimensiunile acestui produs. Daca iti doresti un telefon care sa nu ocupe mult spatiu si sa nu fie o greutate in plus atunci cand vorbesti cu cineva, trebuie sa-ti achizitionezi acest model. Un alt motiv pentru care pareri iphone 12 sunt pozitive, il reprezinta design-ul. Daca pana acum iPhone ne obisnuise cu un design cu colturi rotunjite, anul acesta ne reintoarce la design-ul clasic, patratos, mult mai atragator. Marginile vechi erau destul de enervante atunci cand venea vorba de gasirea unei huse perfecte sau aplicarea unei folii de protectie. 

In ceea ce priveste modelele mai mari, gasim pareri iphone 12 impartite. Pe deoparte ii avem pe cei care apreciaza procesul incorporat, care este mult mai bun decat celelalte modele, cat si camera a carei putere de focusare si expunere este vizibil imbunatatita. Un alt plus al acestor telefoane, este modul nocturn pentru poze. 

Daca vrei sa-ti achizitionezi un telefon nou si ai nevoie de pareri iphone 12, speram ca acest articol ti-a fost de folos. Mai mult decat atat, daca esti in cautarea husei perfecte, te invitam sa urmaresti site-ul nostru. MOTIFSIO este un brand de huse de telefon personalizate, executate manual din piele granulata. Cu siguranta iti doresti sa ai una dintre husele noastre!