Cum sa alegi culoarea husei de telefon in functie de semnificatie?

Culorile au o contributie insemnata asupra psihicului uman. Numeroase studii au demonstrat ca unele culori au capacitatea de a relaxa (cum ar fi albastrul) iar unele ne agita (spre exemplu rosu). Stiinta culorilor este aplicata in toate domeniile. Spre exemplu, daca ai o intalnire de afaceri, te poti imbraca in functie de mesajul pe care doresti sa il transmiti. Daca ai timpul necesar si curiozitatea, chiar iti recomandam sa cauti mai multe informatii despre acest subiect. 


Pentru ca la Motifsio iti oferim o gama variata de culori pentru husele de telefon, am vrea sa iti povestim pe scurt despre semnificatia culorilor pentru huse iPhone X personalizate. Ai posibilitatea de a alege dintre sapte culori disponibile, iar in cele ce urmeaza iti vom prezenta semnificatia lor, astfel incat sa alegi varianta cea mai buna pentru tine. Toate husele de la Motifsio sunt realizate din piele naturala granulata la exterior si din microfibra la interior si pot fi personalizate cu un text scurt, de 6 caractere (poti sa alegi intre auriu sau argintiu pentru monograma). 


Husa Black Caviar 


Negrul este o alegere clasica, iar aceasta husa se va potrivi oriunde, oricand si indiferent de tinuta ta. Culoarea neagra este asociata diplomatiei, elegantei si este sobra. In limbajul culorilor, negrul este asociat secretelor, misterului si necunoscutului. Reprezinta maturitate si incredere in fortele proprii. 


Husa Pink 


Rozul este o culoare delicata si este considerata culoarea prieteniei. Se potriveste in special doamnelor si domnisoarelor, insa nici barbatii nu ar trebui sa ocoleasca aceasta culoare, daca personalitatea lor este una vesela si optimista, in permanenta. Rozul semnifica emotiile duse la extrem, exaltarea si entuziasmul. Husa Red 


Rosul este considerata a fi culoarea puterii. In limbajul culorilor, rosul poate fi intimidant si ofera stima de sine celui care o poarta. De multe ori, se asociaza si ideii de dominare. Culoarea rosie inspira putere, caldura si nevoia de a initia orice fel de actiune. 


Husa Grey 


Griul este considerat culoarea precautiei, dar si culoarea compromisului. Astfel, se spune ca persoanele care adora culoarea gri iau decizii foarte bune, deoarece analizeaza foarte bine fiecare detaliu. Este considerata si culoarea echilbrului si a corectitudinii. 


Husa Green 


Verdele este culoarea linistii, a sperantei si a unui nou inceput. Este una dintre culorile ce ajuta la relaxare mentala si este asociata cu un statut social foarte bun. Mai semnifica si libertatea si prosperitatea. 


Husa Blue 


Albastru este una dintre cele mai apreciate culori, care are puterea de a linisti si de a relaxa. Reprezinta imaginatia, sensibilitatea si evolutia. Aceasta culoare este preferata in mediul de afaceri, deoarece emana siguranta si succes. 


Husa Yellow 


Ultima culoare pe care ti-o prezentam astazi este galbenul. Alegand o astfel de husa, vei da dovada de optimism si de bucurie. Se spunea ca galbenul ar fi culoarea geloziei, insa nu este decat un mit. Fara indoiala, galbenul este cea mai vesela culoare dintre toate. 


In incheiere, am vrea sa stim ce husa ai alege pentru telefonul tau, in functie de semnificatia culorii acesteia!