Cum poti ingriji husele de la Motifsio, astfel incat sa reziste cat mai mult?

Husele realizate de catre Motifsio se diferentiaza in primul rand datorita calitatii. Toate produsele sunt realizate manual, din piele naturala pentru exteriorul husei si din captuseala cu microfibre in interior. Pielea este de cea mai buna calitate si este un tip de piele cu granulatii. Aceasta are numeroase avantaje, pe care le-au observat si clientii de-a lungul timpului. In primul rand, fiind o piele cu un aspect granulat, nu va trebui sa iti faci griji in privinta aspectului husei. Dupa cum bine stii, in timp, accesoriile sau incaltamintea din piele incep sa se ,,rideze”. Este un proces natural, pe care nu prea il poti opri. Pentru a te bucura de un aspect ca nou al husei, pentru mai mult timp, utilizam piele granulata, care nu se va deteriora prea usor. 


Un alt avantaj al pielii granulate este faptul ca nu aluneca atat de usor de pe suprafete si din mana. Astfel, indiferent daca ploua, ninge sau daca ai mainile ude din alte motive, vei putea utiliza telefonul in siguranta si fara emotii ca il vei scapa. 


Husele de la Motifsio iti vor permite sa te bucuri de telefonul tau fara prea mari restrictii si il vor proteja de diversi factori, mai ales de lovituri si de zgarieturi. Sa mai spunem si ca ii vor oferi un apect deosebit, avand in vedere ca sunt huse iPhone XS personalizate si huse pentru alte modele de iPhone?


Cum ingrijesti corespunzator husa? 


Avand in vedere ca este o husa realizata din piele naturala, vei proceda la fel ca si cu alte accesorii confectionate din acest material. Astfel, in primul rand trebuie sa eviti contactul husei cu orice fel de material abraziv sau de suprafete ascutite. In felul acesta, aspectul husei va ramane neschimbat si te vei bucura de aceasta mult timp. 


Daca se intampla ca husa sa se ude din diverse motive, este important sa o stergi imediat cum ai ocazia, cu o carpa moale. De asemenea, nu intra cu husa in pisicina sau in mare, deoarece nu este impermeabila si o vei strica. 


In cazul in care se murdareste, este foarte simplu de curatat, avand in vedere textura sa. Trebuie doar sa folosesti o carpa umeda, moale si apoi sa stergi husa cu o alta carpa curata si uscata. Simplu si rapid! 


Tine minte ca trebuie sa feresti husa de temperaturi extreme si de lumina directa a soarelui. Nu este indicat sa mergi la plaja si sa tii telefonul direct in soare langa tine: nu vei afecta doar husa, ci si telefonul. De asemenea, trebuie sa eviti si curatarea husei cu produse chimice, deoarece se va deteriora si decolora. 


Asadar, dupa cum poti observa, este foarte simplu sa ai grija de husa de la Motifsio! Speram ca te-am convins sa alegi si tu una, pentru a-ti proteja si infrumuseta telefonul.