Cum alegi husa potrivită pentru telefon? Iată cele mai utile sugestii

Oamenii se impart in doua categorii in ceea ce priveste grija fata de telefonul lor: pe de o parte  sunt cei care aproape ca nu folosesc telefonul pana nu isi cumpara o husa si o folie si pe cealata parte sunt cei care considera ca nu au nevoie de o husa pana la primul incident. Din pacate este inevital ca macar o singura data sa nu-ti fi scapat telefonul sau sa nu fi avut un incident de acest gen. Asadar,  recomandat este sa-ti achizitionezi o husa pentru a preveni stituatiile de acest fel.

Ecranele telefonelor au devenit din ce in ce mai vulnerabile, asadar orice impact ar putea produce spargerea acestora, ceea ce sigur implica mai multi bani cheltuiti in comparatie cu achizitia unei huse. Pe langa banii pe care ii cheltuiesti mai sunt si alte lucruri, pe care sigur ti-ai dori sa le eviti, ca de exemplu timpul pierdut, multi nervi si mult stres, iar de cele mai multe ori telefonul nu mai functioneaza la parametrii normali dupa o reparatie.

De ce evita totusi utilizatorii de smartphone-uri sa utilizeze o husa?

Motivul principal care te impiedica sa nu porti o husa este faptul ca iti doresti sa pastrezi forma slim a telefonului si uneori, o husa nepotrivita reuseste sa strice aspectul acestuia. Dar exista si huse care imbina utilul cu placutul reusind sa fie atat folositoare in protejarea telefonului impotriva incidentelor neplacute, cat si potrivite pentru un aspect cat mai placut al telefonului.

Un alt motiv predominant pentru persoanele de sex feminin il reprezinta inconvenientul care il cauzeaza pentru tinuta, unele huse reusind sa nu se potriveasca cu majoritatea outfit-urilor pe care le creeaza.

In definitiv este importatn sa gasesti un produs care sa rezolve cumva situatiile mai sus mentionate, iar telefonul tau sa fie protejat. 

Husa de telefon perfecta exista!

Husele Motifsio rezolva cele doua aspecte,  sunt realizate din piele granulata ceea ce le face speciale si diferite de restul huselor, reusind sa pastreze aspectul slim al telefonului. Totodata, acestea  reusesc sa se integreze in orice tinuta.

Pielea granulata din care sunt confectionate ofera garantia utilizarii husei pentru o lunga perioada, iar suprafata acestora previne alunecarea telefonului, asadar smartphone-ul tau se “bucura” de o reala siguranta.

Categoric aceste huse sunt unice pentru ca le poti personaliza cum iti doresti cu foita aurie sau argintie. Culoarea husei ramane la fel la alegerea ta.

Si pentru ca utilizatorii de iphone au aceasta problema frecvent, faptul ca o husa nu este niciodata perfecta pentru telefonul lor, ramanand spatii libere, husele Motifsio rezolva si aceasta problema.

De asemenea, daca tu consideri ca te plictisesti repede, poti opta pentru doua sau trei huse. De fiecare data cand vei purta o alta husa, vei simti ca si cum ai avea un nou telefon, iar faptul ca sunt personalizate te vor face oricum sa iesi in evidenta.

Poti alege huse pentru orice model de iphone, huse iphone X personalizate sau huse iphone XI. Oricare va fi alegerea ta, va arata mult mai bine decat husa clasica pe care o are toata lumea.

Asadar, alege sa fii diferit, sa te bucuri de un aspect cat mai delicat, fara a-ti face probleme in ceea ce priveste siguranta telefonului tau!