Ce nu stiai despre iPhone-ul tau - 7 functionalitati interesante pe care le are

Smartphone-urile realizate de Apple au ocupat de mult o pozitie puternica pe piata telefoanelor mobile. Popularitatea lor a crescut odata cu performanta, iar imbunatatirele ce au fost aduse in timp sistemului de operare iOS au contribuit la acest lucru. In plus, aplicatiile noi si utile ne-au facut pe toti sa ne indragostim de tehnologie. Chiar daca folosesti iPhone-ul in fiecare zi, este posibil sa nu iti dai seama cate lucruri interesante poti face cu el si cate caracteristici are de fapt. Enumeram mai jos o parte dintre acestea:


Setarea temporizatorului de odihna (sleep timer)


Acum poti adormi ascultand melodia preferata sau un podcast fara sa iti faci griji ca muzica va fi redata toata noaptea. Acest lucru se realizeaza din aplicatia Clock, optiunea Timer, unde poti seta pentru cat timp sa fie redata muzica. Poti merge linistit la culcare, iPhone-ul tau se ocupa de restul! 


Crearea unei vibratii personalizate 


In mod implicit, iPhone-ul utilizeaza impulsuri de vibratie standard pentru un mesaj text. Cu toate acestea iti poti crea cu usurinta propriul pattern de vibrare. Din aplicatia Setari, optiunea Sunete poti realiza, apasand in centrul ecranului, modul in care doresti sa fie resimtita vibratia. In plus, poti seta o vibratie personalizata pentru fiecare contact in parte din agenda telefonica. 


Inregistrarea unui videoclip in timp ce ecranul este blocat 


Pentru momentele cand nu doresti ca alte persoane sa observe ca inregistrezi un videoclip sau ca faci o fotografie, iPhone vine cu functie interesanta: poti bloca ecranul in timpul acestei actiuni. 


Adaugarea ID-ului tau medical 


Completarea unui Medical ID pe iPhone-ul tau iti poate salva viata. Sectiunea de identificare medicala iti permite sa stochezi toate informatiile importante, astfel incat sa fie disponibile in caz de urgenta. Nu incape indoiala cat de necesare sunt informatiile legate de grupa de sange sau eventuale medicamente la care sunteti alergic. 


Poti face un Selfie in Slow Motion 


Vrei sa-ti duci selfie-urile pe noi culmi? Cele mai recente camere frontale pentru iPhone (iPhone 11, iPhone 11 Pro, 11 Pro Max, iPhone 12) iti pun la dispozitie un shooting foto in slow motion. Cu siguranta retelele tale sociale vor aprecia aceasta functie! Dark Mode


Una dintre cele mai asteptate caracteristici ale iOS 13 a fost Dark Mode. Daca nu esti inca familiarizat cu aceasta functie, trebuie sa stii ca aceasta setare inverseaza in esenta culoarea de pe ecran, astfel incat toate interfetele de fundal alb devin negre. Acest lucru permite ochilor pe timp de noapte sa se odihneasca mai usor. 


Facetime group call 


Probabil ca ai utilizat Facetime de foarte multe ori cu un prieten sau cu familia. Acum poti vorbi cu toti prietenii sau membrii familiei simultan! Ai libertatea de a adauga pana la 30 de contacte intr-un apel!