Care sunt motivele cel mai des invocate pentru a nu alege o husa de iPhone?

Pe cat de frumoase sunt telefoanele mobile asa cum vin de la producator, prin fabrica, pe atat sunt si de fragile. Bineinteles, nu trebuie sa te porti cu el ca si cu un ou, insa daca ti s-a intamplat macar o data sa observi zgarieturi pe telefon sau sa il spargi, stii cat de usor se deterioreaza. Din nefericire, telefoanele moderne, mai bine spus tehnologia touch screen a transformat oarecum telefoanele in dispozitive de care trebuie sa avem mare grija. Solutia pentru a te bucura de telefon in cea mai buna stare? Alegerea unei huse potrivite. Stim ca poate vei spune ca nu iti doresti o husa de telefon, iar motivele sunt numeroase. In cele ce urmeaza, o sa iti argumentam de ce este bine sa folosesti o husa de telefon de la Motifsio si vom contracara principalele argumente, astfel incat sa iti dai seama de utilitatea acesteia. 


  1. Schimba aspectul telefonului 

Nu putem nega faptul ca o husa schimba aspectul original al telefonului, insa nu cu atat de mult pe cat te gandesti. Husele de la Motifsio sunt foarte subtiri si sunt usoare, astfel incat nu vei simti mare diferenta fata de un telefon fara husa. In plus, gandeste-te la noul aspect al telefonului din punct de vedere al personalizarii. Vei avea un telefon unic, deoarece poti alege culoarea de husa cea mai potrivita pentru tine si o poti personaliza cu ajutorul unei monograme. Asadar, aspectul telefonului va fi schimbat, dar in bine. 


  1. Nu se mai poate incarca wireless 

Incarcarea wireless este o tehnologia care ne scuteste de multe ori, mai ales daca suntem in oras si se termina bateria ori daca pur si simplu ne dorim incarcare wireless acasa. Din nefericire, nu multe huse sunt compatibile cu aceasta tehnologie, insa cele de la Motifisio au acest avantaj. Le poti folosi cu succes la orice incarcator wireless. 


  1. Telefonul va aluneca mult mai usor 

Avand in vedere ca majoritatea huselor de pe piata sunt realizate din materiale netede, probabil ti s-a intamplat si tie sa observi ca telefonul are tendinta de a aluneca din mana sau de pe suprafete. Husele Motifisio sunt realizate din piele granulata, care nu va permite acest lucru si care le va conferi un aspect deosebit. 


  1. Husele se deterioreaza rapid

Probabil ai observat si tu ca husele se pateaza, se exfoliaza sau per total, capata un aspect neplacut chiar si numai dupa cateva luni de utilizare. Husele Motifsio sunt realizate din piele naturala, ceea ce inseamna ca sunt foarte rezistente si te vei bucura de acestea foarte mult timp, la fel cum te bucuri si de alte accesorii din piele. 


Asadar, ai toate motivele pentru a achizitiona o husa de la Motifsio, pentru iPhone-ul tau. Sunt disponibile huse personalizate iPhone pentru toate modelele populare, in numeroase variante de culori. De asemenea, le poti personaliza cu ajutorul unei monograme (un text format din 6 caractere). 


Ce spui? Alegi o husa de la Motifsio pentru telefonul tau?