Avantaje Truecaller: Aplicatia care iti permite sa afli cine te suna

 Atat pe iPhone, cat si pe Android, regasim o gama larga de aplicatii care ne ofera diferite beneficii. Cele mai cautate aplicatii, inafara de cele dedicate retelelor de socializare, sunt acelea pentru poze si editarea lor. Totusi, dincolo de aceasta obsesie a noastra, exista si alte tipuri de aplicatii care ne uimesc prin ceea ce pot sa ne ofere si prin numarul mare de descarcari. O astfel de aplicatie este si Truecaller. Probabil te intrebi ce face aceasta aplicatie. Daca inca nu este suficient de evident din nume, noi iti vom oferi atat detalii despre ea, cat si o lista cu principalele avantaje.

Avantaje Truecaller

Multi dintre noi ne amintim cu drag de copilarie, dar mai ales de perioada in care “sunatul cu numar privat” era ceva la moda. Cu totii apelam la acest truc pentru a ne face farse intre noi sau chiar sa ne sunam persoana pe care o placeam. Acum, tehnologia a avansat si unul dintre avantaje Truecaller, este faptul ca aceasta iti poate spune cine te-a sunat, fara a fi nevoie de salvarea numarului respectiv in agenda. In acest moment te gandesti cum poate o simpla aplicatie sa faca asta? Cu ajutorul Crowd Sourcing. Aplicatia colecteaza datele tuturor celor care s-au inregistrat si si-au facut cont, astfel incat sa poate tina o evidenta clara asupra numelui si numarului de telefon a fiecarui user. Alte avantaje Truecaller sunt:

  • in momentul in care esti apelat, aplicatia iti poate arata locul de unde esti sunat
  • aceasta iti poate oferi chiar si numele persoanei/companiei care te apeleaza

Un alt avantaj este faptul ca aplicatia este gratuita si te poate ajuta sa blochezi anumite apeluri sau mesaje. 

Ce trebuie sa stii despre Truecaller?

  1. Aceasta aplicatie iti va cere accesul la agenda de contacte.
  2. Te deranjeaza un anume numar de telefon? Truecaller te poate ajuta sa le blochezi. 
  3. Daca te-ai saturat de mesajele sau apelurile legate de promotii, atunci Truecaller te va ajuta enorm. Aceasta aplicatie are un sistem bine gandit de stopare a spam-ului. 
  4. Numar privat? Nicio problema, Truecaller ti-l va descoperi. 
  5. Printre avantaje Truecaller se numara si faptul ca o poti folosi atat online, cat si offline. Nu ai nevoie neaparat de o conexiune la internet pentru a afla cine te suna. 

Pentru ca aceasta aplicatie pare sa fie perfecta si sa nu aiba niciun risc, exista anumite probleme cand vine vorba de intimitate si securitate. Totusi, daca ai acces la o baza atat de mare de date, cu siguranta va fi cineva deranjat de acest lucru, mai ales daca aplicatia este folosita impotriva lui. Chiar daca te poate ajuta in multe situatii, aceasta se poate intoarce si impotriva ta, deci trebuie sa-ti asumi anumite consecinte in momentul in care alegi sa o utilizezi. 

Cu siguranta, aceste avantaje Truecaller, pe care ti le-am prezentat, iti vor fi de folos cand vei decide daca doresti sa-ti descarci aplicatia sau nu. Mai mult decat atat, aplicatia este disponibila si pe iPhone.

Daca ti-ai achizitionat recent un telefon sau doresti sa-l protejezi pe cel care il ai deja, iti sugeram sa iti cumperi huse iphone 11 X personalizate.

La MOTIFSIO punem pret pe calitatea produselor noastre, dar mai ales, pe parerile si cerintele consumatorilor. Cu siguranta, acestea huse vor fi apreciate de catre cei dragi!