5 cadouri de absolvire la care cu siguranta nu te-ai fi gandit

5 cadouri de absolvire la care cu siguranta nu te-ai fi gandit Absolvirea unui ciclu de invatamant este un motiv de mare bucurie atat pentru absolventi, dar si pentru cei dragi lor. Daca ai un prieten sau o ruda care urmeaza sa treaca prin aceste emotii, te incurajam sa ii fii alaturi si de asemenea sa il bucuri cu ajutorul unui cadou deosebit. In cazul in care nu ai idei, iti prezentam in continuare cateva dintre cele care ne-au atras atentia in mod special, cadouri originale ce vor bucura pe oricine!  • Un trandafir criogenat intr-un ambalaj original

 • La absolvire, indiferent daca este vorba despre scoala generala, liceu sau facultate, se daruiesc flori. Fiecare absolvent primeste din partea unitatii de invatamant o floare simbolica (de obicei un trandafir) si va fi primi si alte flori din partea familiei si cunoscutilor. Florile reprezinta cele mai potrivite cadouri, deoarece au o incarcatura emotionala aparte si merita sa le daruiesti. Insa, in locul unui buchet sau aranjament care sa va ofili in cateva zile, iti propunem sa daruiesti un trandafir criogenat intr-un ambajal original. Mai nou, poti gasi astfel de trandafiri chiar si in pahare decorate cu o toca, pentru a fi in ton cu evenimentul sarbatorit. 


 • Un stick de memorie USB personalizat

 • Oricine are nevoie de un stick de memorie USB si cu atat mai mult daca absolventul isi va continua studiile. Asa ca poate reprezenta un cadou perfect daca daruiesti un stick de calitate, personalizat. Poti opta pentru un mesaj dragut, o denumire, poate chiar data absolvirii. Orice ai alege, suntem convinsi ca va fi un cadou primit cu mult drag! 


 • Un tricou cu un mesaj special

 • Poate vei spune ca este un cadou banal, insa nu este deloc asa. Un tricou personalizat poate fi purtat cu drag ori de cate ori va dori absolventul sau poate fi pastrat la loc de cinste, la vedere ori in cutie cu amintiri. Alege un citat motivational sau unul special, care stii ca i se potriveste perfect absolventului sau pur si simplu surprinde-l cu un mesaj haios, care sa il inveseleasca si sa ii aminteasca mereu de acea zi. 


 • Harta lumii razuibila 

 • Cine nu isi doreste sa calatoreasca? Daca absolventul are acest hobby, cu siguranta o harta a lumii razuibila va fi un cadou exceptional. In acest fel, ori de cate ori va vizita o noua tara, va mai completa putin harta, razuind locul corespunzator. Nu-i asa ca este o idee excelenta? 


 • O husa de telefon personalizata 

 • Nu in ultimul rand, trebuie sa vorbim si despre cadourile practice, dar care au insemnatate. Printre acestea se regasesc si husele personalizate de telefon de la Motifsio, mai exact huse personalizate iPhone. Daca absolventul are un astfel de smartphone, cu siguranta se va bucura, deoarece husele de la Motifsio sunt calitative si arata foarte bine. Poti alege culoarea care ii place in mod special si poti sa personalizezi husa cu ajutorul unui text scurt, pe auriu sau argintiu. 


  In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste idei de cadouri!